Velevi Pharma - Gerisan, Laksilin, KoKoBo, Gerimak, Barsa, ApergaVelevi Pharma - Gerisan, Laksilin, KoKoBo, Gerimak, Barsa, ApergaVelevi Pharma - Gerisan, Laksilin, KoKoBo, Gerimak, Barsa, ApergaVelevi Pharma - Gerisan, Laksilin, KoKoBo, Gerimak, Barsa, ApergaVelevi Pharma - Gerisan, Laksilin, KoKoBo, Gerimak, Barsa, Aperga

Иммуностимуляторы

Силната имунна система е ключът към доброто здраве. Тя предпазва от всякакви болести – от простудни заболявания, грипове, настинки и дори от рак. Благодарение на нормално функционираща имунна система, организмът ни се справя с хранителни натравяния, контролира алергиите и забавя процеса на стареене.

Здравата имунна система функционира в идеален баланс. Ето защо е важно да поддържаме и да се грижим за правилното й функциониране. А какъв по-добър и сигурен начин за това от природния, а именно растението – кръвен здравец. Физиологично активните вещества от корените му стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца(лимфоцитите) изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато той е в достатъчно количество и е с добро качество, човекът е бодър, силен и трудоспособен. Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него.

Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма. Използвайки върховите постижения на науката и технологиите, бе създадена добавка към храната от корените на кръвния здравец “Герисан”, която е прецизно адаптирана към дневните нужди на човека. Този продукт е един от малкото, клинически доказани имуностимулатори. Действа добре при анемични състояния. Хора, които приемат ежедневно “Герисан” много по-рядко боледуват от вирусни инфекции, много по-малка е вероятността да се развият ракови клетки в организма им.

Герисан се предлага и във форма за деца.